frizza.rs

Za Ugostitelje

Imati ukusnu picu u vašem restoranu/lokalu nikada nije bio teži zadatak. Sa velikim porastom troškova materijala i manjkom radne snage odnosno pica majstora postalo je skoro nemoguće imati picu kao sastavni deo meni-a restorana.

Frizza kao što je sebi postavila zadatak da uđe u domove ljudi i nahrani svakog ko je gladan u kasnim večernjim ili ranjim jutarnjim satima, tako želi da zasiti usta svakoga ko sedne u restoran, ode na bazen ili iznenadi decu u igraonici.

NAPOMENA: Ovo je polugotov proizvod, neophodno je ISPEĆI PROIZVOD pre serviranja. Proizvodi se mogu peći 8-9 minuta u Etažnoj pećnici, kao i u Konvektomatu 7-8 minuta. Proizvod je namenjen da se peče u kućnim pećnicama, i nije potrebna Pizza peć i velika temperatura.

Restorani i Kafici

Restorani i Kafići

Frizza radi sa ugostiteljskim objektima svih vrsta, bilo da oni služe već hranu ili ne. Tu smo da donesemo jednostavnost pravljenja pice, kontrolu troška materijala i povećanje prihoda.

Igraonice i deciji rodjendani

Igraonice I dečiji rođendani

Frizza pica radi I sa dečijim igraonicama, bilo da one imaju posla svaki dan ili rade samo organizaciju rođendana, Frizza pica ce uvek biti na raspolaganju za naše najmlađe korisnike.

Bazeni

Bazeni

Koliko smo puta poželeli da nešto pojedemo na bazenu? Uvek smo nailazili na poprilićno nekavlitetnu hranu, kao što su sendivici koji su suvi Ili hotdog koji je toliko mali da ne može da nas zasiti dovoljno. Frizza pica svojim jednostavnim naćinom pripreme može biti dostupna na bilo kom štandu I bazenu.